Le Blanc par Paul Mas is een hele interessante blend van de Colombard, Macabeu, Sauvignon Blanc, Viognier, Pinot Gris en Vermentino druif. De verschillende druivenrassen worden allemaal apart gevinifieerd. De most fermenteert 2 weken in roest vrij stalen tanks en daarna rust de wijn nog 4 maanden op de lie. Het resultaat is een elegante, fruitige en rijke witte wijn.
8,95 per fles
Op voorraad
Le Blanc par Paul Mas is een hele interessante blend van de Colombard, Macabeu, Sauvignon Blanc, Viognier, Pinot Gris en Vermentino druif. De verschillende druivenrassen worden allemaal apart gevinifieerd. De most fermenteert 2 weken in roest vrij stalen tanks en daarna rust de wijn nog 4 maanden op de lie. Het resultaat is een elegante, fruitige en rijke witte wijn.
Druif | Colombard, Macabeu, Pinot Gris, Sauvignon Blanc, Vermentino, Viognier |
---|---|
Inhoud | 0.75 L |
Kleur | Wit |
Land | |
Past goed bij | |
Producent | Domaine Paul Mas |
Smaak | |
Streek |
Deel je ervaring met Wijnbroeders en laat andere wijnliefhebbers weten wat je van deze wijn vindt.
Misschien houdt u ook van...
Toegang tot exclusieve wijn aanbiedingen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg toegang tot exclusieve acties, aanbiedingen en informatie over de nieuwste top wijnen!
Winkelwagen
U heeft nog geen wijn in uw winkelwagen.