67,95 p.st.

 • Persoonlijk advies van de Wijnbroeders
 • Gratis levering vanaf €50 altijd gratis levering vanaf €50
 • Veilig betalen met o.a. IDEAL

  Château du Nozet Baron de L Pouilly Fumé AOC 2014

  Frankrijk | Loiredal

  Deze Pouilly-Fumé van uitzonderlijk niveau en een van de gastronomische topwijnen van Frankrijk.

  Omschrijving Château du Nozet Baron de L Pouilly Fumé AOC 2014

  Château du Nozet Baron de L Pouilly Fumé is fonkelend geel met een licht gouden glans. In de geur subtiele, verfijnde en complexe aroma`s van fruit. Château du Nozet Baron de L Pouilly Fumé is zuiver van smaak en in balans met een bijzonder elegante afdronk.

  Alleen de beste wijnjaren

  Chateau du Nozet Baron de L Pouilly Fumé is de mooiste van de streek. Samengesteld uit de beste cuvées afkomstig uit eigen wijngaarden van het Château. Deze wijn wordt alléén in de beste wijnjaren gemaakt. De oude wijnstokken zorgen voor een uitzonderlijke wijn met aromatische finesse en een ongekende smaakrijkdom. Een perfect geslepen diamant die met de jaren al zijn pracht ontwikkelt. Deze wijn kan tot 8 jaar na botteling gedronken worden.

  Pouilly-Fumé

  Het productiegebied van 700 ha omvat zeven gemeenten, waarvan er drie zich uitsluitend met wijnbouw bezig houden: P0uilly-sur-Loire, Saint-Andelain en Tracy-sur-Loire. De grond waa de Sauvignondruif (blanc fumé) zich heeft geworteld, is rijk aan kalk en vuursteen. De smaak en de geur zijn aromatisch, kruidig en fruitig droog met een alcoholgehalte van minimaal 11%.

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Château du Nozet Baron de L Pouilly Fumé AOC 2014” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *