Levertijd

Bij Wijnbroeders streven wij naar een snelle levering van je bestelling. Onze levertijd is gemiddeld tussen 1 en 2 werkdagen*. Bij elke bestelling die je doet krijg je informatie over de actuele status van jouw bestelling.

In verband met de huidige Covid-19 situatie, kan het zijn dat de bezorging van jouw bestelling langer duurt dan je van ons gewend bent. Onze vervoerder PostNL houdt je op de hoogte via de Track & Trace informatie die je van ons per mail ontvangt, nadat wij jouw pakket hebben aangeboden bij PostNL.

Let op; nadat wij het pakket bij PostNL hebben aangeboden zal de statusmelding in jouw Track & Trace aangeven: “Pakket is nog niet door PostNL ontvangen of verwerkt”. Deze melding houdt in dat PostNL het pakket nog niet heeft gescand, waardoor het nog niet in de route zit. Jouw pakket is al wel in bezit van PostNL.

Wij verzoeken je vriendelijk om geduld te hebben en vragen jouw begrip voor deze buitengewone situatie. Wij doen er alles aan om jouw pakket z.s.m. bij jou thuis te krijgen.

Verzending via PostNL

De chauffeur van PostNL doet standaard één bezorg poging. Bij geen gehoor: gaat het pakket naar het dichtstbijzijnde PostNL afhaalpunt. Je wordt hierover altijd geïnformeerd door PostNL.

Je wordt over de status van de bezorging van jouw bestelling volledig op de hoogte door PostNL. Je kunt zelf ook je bestelling volgen via de track en trace code van de PostNL, deze ontvang je per mail. Bij Wijnbroeders rekenen wij geen verzendkosten bij bestellingen boven de 50,00. Dit geldt voor zowel verzendingen naar Nederland en België.

Wij hanteren de volgende verzendtarieven:

Land Tarief
Nederland 4,95 / gratis verzending vanaf 50,00
België 6,95 / gratis verzending vanaf 50,00
Duitsland € 17,50

Retouren

Wijnbroeders.nl zet zich voor 100% in voor de kwaliteit van de aangeboden wijnen en de service naar onze klanten toe. Desondanks kan het voorkomen dat u niet tevreden bent met een bestelling en u deze retour wilt zenden. Op deze pagina leest u hoe u een bestelling retour kan sturen naar Wijnbroeders.nl

De kosten voor het retouren van producten komen voor rekening van de consument.

Herroepingsrecht

Conform de Nederlandse regelgeving en artikelen 6 tot en met 10 van onze algemene voorwaarden heeft u als consument het recht:
– binnen 14 dagen na ontvangst zonder voorafgaande melding te retourneren
of
– binnen 14 dagen na ontvangst ons van de herroeping op de hoogte brengen
(melding) en vervolgens binnen 14 dagen na die melding te retourneren.

Gebruik maken van het herroepingsrecht

Indien u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht kunt u uw bestelling aan ons retour zenden. Retourzendingen dienen in originele staat en verpakking (zo redelijkerwijs mogelijk) aan ons retour gezonden te worden. U dient dan ook zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking als u gebruik wilt maken van het herroepingsrecht. Indien u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht kunt u het modelformulier voor herroeping gebruiken en opsturen naar info@wijnbroeders.nl. Zie voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de wijnflessen die het gevolg is van het gebruik van de wijnflessen, dat verder gaat dan nodig is om te beoordelen of u de wijnflessen wilt houden.

Modelformulier herroeping

(Dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen)

Aan:

Wijnbroeders
Van den Broekeweg 21-A
7602 PG Almelo
info@wijnbroeders.nl

Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]*

herroept/herroepen*

Besteld op*/ontvangen op* [datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten]

– [Naam consumenten(en)]

– [Adres consument(en)]

– [Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.