Bezorgen & retourneren

Verzending via PostNL

De chauffeur van PostNL doet standaard één bezorgpoging. Bij geen gehoor: gaat het pakket naar het dichtstbijzijnde PostNL afhaalpunt. U wordt hierover altijd geïnformeerd door PostNL.

U wordt over de status van de bezorging van uw bestelling volledig op de hoogte door PostNL. U kunt zelf ook uw bestelling volgen via de track en trace code van de PostNL deze ontvangt u per mail. Verzending is bij Wijnbroeders voordelig vanaf €50, daaronder betaalt u een bijdrage van € 8,95.

We use the following shipping rates:

CountryCosts
Netherlands€ 8,95 / free shipping > € 50 ordervalue
Belgium€ 8,95 / free shipping > € 50 ordervalue
Germany€ 17,50

 

Retourneren

Mocht een product niet aan uw wensen voldoen ( afzien van de koop, zgn herroepingsrecht), dan kan deze zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen aan ons worden geretourneerd. Dit kunt u kenbaar maken per telefoon, e- mail of per brief, u ontvangt van ons altijd een bevestiging hier van.  De producten/flessen dienen,  indien redelijkerwijs mogelijk, voorzien te zijn van de originele fles-verpakking, de kans op breuk is met deze verpakking minimaal. Sluit bij de retourzending een document mee (de bijgesloten reeds betaalde factuur is voldoende) factuur met hierop duidelijk vermeld uw naam, e-mailadres, telefoonnummer, ordernummer en rekeningnummer, zodat wij het geld terug kunnen storten.

De terugbetaling van het aankoopbedrag zal binnen 14 dagen worden voldaan na de melding dat u afziet van de koop. De verzendkosten voor de te retourneren producten zijn voor rekening van de consument, welke wordt verrekend met de terugbetaling van de producten. Retourzendingen zijn in alle gevallen voor risico van de koper. Wijnbroeders gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de  standaardleveringen van Wijnbroeders, hoeft Wijnbroeders de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Levertijd

Bij Wijnbroeders streven wij naar een snelle verzending van je bestelling. Onze levertijd is gemiddeld tussen 1 en  3 werkdagen*. Bij elke bestelling die u doet krijgt u informatie over de status waarin uw bestelling op dat moment verkeerd. *Mits artikel(en) voorradig.