Verzending via PostNL

De chauffeur van PostNL doet standaard één bezorg poging. Bij geen gehoor: gaat het pakket naar het dichtstbijzijnde PostNL afhaalpunt. Je wordt hierover altijd geïnformeerd door PostNL.

Je wordt over de status van de bezorging van jouw bestelling volledig op de hoogte door PostNL. Je kunt zelf ook je bestelling volgen via de track en trace code van de PostNL, deze ontvang je per mail. Bij Wijnbroeders rekenen wij geen verzendkosten bij bestellingen boven de 50,00. Dit geldt voor zowel verzendingen naar Nederland en België.

Wij hanteren de volgende verzendtarieven:

Land Tarief
Nederland 4,95 / gratis verzending vanaf 50,00
België 6,95 / gratis verzending vanaf 50,00
Duitsland € 17,50


Levertijd

Bij Wijnbroeders streven wij naar een snelle levering van je bestelling. Onze levertijd is gemiddeld tussen 1 en 2 werkdagen*. Bij elke bestelling die je doet krijg je informatie over de actuele status van jouw bestelling.

Retourneren

Mocht een product niet aan jouw wensen voldoen (afzien van de koop, z.g.n. herroepingsrecht), dan kan deze zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen aan ons worden geretourneerd. Dit kun je kenbaar maken per telefoon, e- mail of per brief, waarna je van ons altijd een bevestiging ontvangt. De producten/flessen dienen, indien redelijkerwijs mogelijk, voorzien te zijn van de originele fles-verpakking, de kans op breuk is met deze verpakking minimaal. Sluit bij de retourzending een document mee (de bijgesloten reeds betaalde factuur is voldoende) factuur met hierop duidelijk vermeld jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer, ordernummer en rekeningnummer, zodat wij het geld terug kunnen storten.

De terugbetaling van het aankoopbedrag zal binnen 14 dagen worden voldaan na de melding dat je afziet van de koop. De verzendkosten voor de te retourneren producten zijn voor rekening van de klant, welke wordt verrekend met de terugbetaling van de producten. Retourzendingen zijn in alle gevallen voor risico van de koper. Wijnbroeders gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de klant heeft gebruikt, tenzij de klant instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de klant. Als de klant heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de standaardleveringen van Wijnbroeders, hoeft Wijnbroeders de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.