Wijn als cadeau

Een fles wijn als cadeau

Zoekt u voor de komende feestmaanden een mooi cadeau? Dan is wijn een prima idee. Het is natuurlijk van belang dat de wijn smakelijk is, maar ook met de vorm van de fles en met het etiket kunt u iemand verrassen. Wijnbroeders heeft voor u een aantal wijnen geselecteerd die heel geschikt zijn om te geven (en te krijgen).

Port

Port is heel fijn om als cadeau te geven. Port is vaak in mooie flessen gebotteld. Op dit moment heeft Wijnbroeders voor de feestmaanden vrijwel alle Port afgeprijsd. Al onze Ports  zijn van mooie kwaliteit; een uitschieter is wel de zijdezachte Niepoort The Senior Tawny; niet alleen een heerlijke Port maar ook de fles is bijzonder. De naam geeft wel aan voor wie deze Port bedoeld kan zijn.

Sherry

In de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw was Sherry bij iedereen thuis te vinden. Lange tijd was de Sherry wat op zijn retour; tegenwoordig wordt Sherry weer meer gedronken als dessertwijn of bij een kaasplankje. Vooral bij kaas is Sherry zo verrassend. Mil Pesetas Pedro Ximénez Sherry is een dessertwijn: heerlijk stroperig zoet. De smaken Manzanillo, Fino, Amontillado, Oloroso en Cream zijn zeker de moeite waard om te proberen en te combineren. Alle flessen op onze Sherry pagina zijn mooi van vorm en cadeauwaardig.

Dessertwijnen

In ons assortiment dessertwijnen heeft u een keur aan smaken: van licht zoet naar zoet naar zeer zoet. De flessen met een inhoud van 0,33 liter hebben vaak een mooie slanke vorm met een lange hals. De flessen zijn een sieraad naast het glas, uitnodigend om te openen. Een heerlijke mousseerde dessertwijn is de Italiaanse Petalo il Vino dell’ Amore Moscato. Alleen al om deze naam zou je deze wijn cadeau geven.

Witte, rode en mousserende wijn

De inhoud van de fles moet de ontvanger van de wijn natuurlijk verrassen en verblijden, net als de fles zelf. Sommige flessen zijn bijzonder stijlvol. Mousserende wijn zit vaak in uitbundige, zware flessen met opvallende kurken. Wilt u iemand een mooie wijn geven? We hebben enkele flessen wijn geselecteerd die u heel goed cadeau kunt doen: de La Forge Estate MerlotChâteau Saint Roch rosé, Domaine de Montbayon Vacqueyras en Marquis de Goulaine Crémant de Loire Brut uit Frankrijk, Trapische Broquel Chardonnay uit Argentinië, Atum by Ninquén Syrah uit Chili, Landlust Grauer Burgunder Riesling uit Duitsland, Katxina Txakolina uit Spanje.

Bestel tip !

Bestellen bij Wijnbroeders is u altijd met een minimum van 6 flessen of een meervoud van 6. U mag altijd combineren met verschillende flessen. Wilt u advies neem dan contact met ons op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.