11,15p.st. 7,25p.st. p.st.

  • Persoonlijk advies van de Wijnbroeders
  • Gratis levering vanaf €50 altijd gratis levering vanaf €50
  • Veilig betalen met o.a. IDEAL

Krier Riesling Grand Premier Cru Remich Primerberg 2016

Luxemburg | Remich

Omschrijving Krier Riesling Grand Premier Cru Remich Primerberg 2016

Dit is de koning van de Luxemburgse wijnen! De Riesling is een stijlvolle wijn, elegant van een prominente ras. Zijn verheven zuurgraad en lange afdronk maakt het tot de perfecte wijn bij visgerechten, of diverse (gerookte) hamspecialiteiten en voldoet hij ultiem bij langoesten.

De Riesling is een sappige, droge en fruitige wijn. De bodemexpressie komt hier volledig tot uiting en geeft een lange afdronk. 

 

Wijnhuis Krier

De vierde generatie van Caves Krier Frères is gevestigd in Remich, Luxemburg. Het wijnhuis is opgericht door Jean Krier, een wijnhandelaar, wijnmaker en kuiper, samen met zijn twee zonen. In 1989 nam Marc Krier het management over van zijn vader Jean, de kleinzoon van de oprichter. In 1995 creëerde Marc Krier “Rubis”, Luxemburg’s eerste rode wijn van Pinot Noir. Krier Frères worden beschouwd als pioniers, ook met hun witte wijnen. Hun doel is om de best mogelijk kwaliteiten te verkrijgen in al hun producten – altijd met hun personal touch. Deze houding wordt bewezen door talrijke internationale awards.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Krier Riesling Grand Premier Cru Remich Primerberg 2016” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *