9,95 p.st.

  • Persoonlijk advies van de Wijnbroeders
  • Gratis levering vanaf €50 altijd gratis levering vanaf €50
  • Veilig betalen met o.a. IDEAL

Trapiche Broquel Cabernet Sauvignon 2014

Argentinië | Mendoza

Deze Cabernet Sauvignon met liefst drie onderscheidingen mag u niet missen.

Omschrijving Trapiche Broquel Cabernet Sauvignon 2014

Trapiche Broquel Cabernet Sauvignon is liefst drie maal onderscheiden met `Best Winery of the Year`. Trapiche Broquel Cabernet Sauvignon is een rijk geparfumeerde wijn met een goede balans tussen diepte en kracht, met aroma`s van cassis en frambozenjam. Een elegante touche van rook, geroosterde paprika en chocolade. Zacht, complexe en een zeer lange afdronk.

Bodegas Trapiche wijnmakerij

Bodegas Trapiche heeft haar wijngaarden in de Argentijnse provincie Mendoza. De Bodega werd in 1883 opgericht door Don Tiburcio Benegas met als doel de mooiste wijn te leveren die hij kon produceren. Vandaag de dag is Bodegas Trapiche een van de meest bekende Bodegas in Argentinië en ver daarbuiten. De Trapiche wijnmakerij is een van de grootsten van Argentinië en is bekend van allerlei merken en variëteiten. Verschillende wijngaarden dragen Malbec druiven aan voor deze wijn.

Wijngaarden

De wijngaarden van Bodegas Trapiche beslaan een oppervlak van 1.075 hectare, gelegen op een hoogte tussen 630 en 1.000 meter. Het klimaat op die hoogte is relatief koel, en er is een behoorlijk  verschil in temperatuur tussen dag en nacht. Hierdoor zijn de de druiven in staat goede aromatische eigenschappen en zuurgraad op te bouwen. Beide zijn onmisbaar voor grote wijnen. De kelder is voorzien van de modernste technieken. De jonge stokken voor nieuwe aanplant komen onveranderlijk uit Frankrijk. Zo is Bodegas Trapiche een uiterst moderne “New World Winery” die stevig in traditie is geworteld.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Trapiche Broquel Cabernet Sauvignon 2014” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *