Esperit Mer Blanc Frais

6,69 p.st.

  • Persoonlijk advies van de Wijnbroeders
  • Gratis levering vanaf €50 altijd gratis levering vanaf €50
  • Veilig betalen met o.a. IDEAL

Esprit Mer Blanc Frais 2017

Frankrijk | Pays d` Oc

Omschrijving Esprit Mer Blanc Frais 2017

Esprit Mer Blanc Frais is een blend van de druiven Grenach Blanc,Vermentíno,Chasan, Mauzac, Sauvignon Blanc en Chenin Blanc. De geuren van de Esprit Mer Blanc Frais zijn intens met aroma’s van perzik, meloen en een vleugje witte bloemen. Deze frisse witte droge wijn is zacht in de mond en zo af en toe proeft men iets pittigs. Een aanrader bij mosselen, maar ook heerlijk bij vis of salades.

Pays d’ Oc

De Pays d’ Oc ligt langs de kust van de Middellandse zee en strekt zich uit over vier Franse departementen: Pyrénées-Orientales, Aude, Hérault en Gard. Het gebied is bezaaid met zonovergoten wijngaarden. Het landschap biedt een gevarieerde aanblik, van uitgestrekte stranden tot steile hellingen. Dankzij het mediterrane klimaat en de verschillende bodemsoorten is deze streek bij uitstek geschikt voor de wijnbouw. Geen wonder dat ook druivensoorten uit andere delen van Frankrijk hier uitstekend gedijen en deze Esprit Mer Blanc Frais daarom hier vandaan komt.

Domaine Paul Mas

Esprit Mer Blanc Frais is van het wijnhuis Paul Mas. Bij het wijnhuis Paul Mas zijn dynamiek en vooruitstrevendheid sleutelwoorden, zonder overigens klassieke waarden uit het oog te verliezen. Voor alles geldt: kwaliteit. De druiven komen uit het hele gebied van de Pays d’ Oc. Wijnmaker Jean-Claude Mas heeft zich er op gericht om wijnen te bieden met veel fruit, kleur, geur, smaak , concentratie en zachte tannines.

5% en 12%
Past goed bij salades, vis en zeevruchten

Reviews

Er zijn nog geen recensies.

Plaats als eerste een recensie van “Esprit Mer Blanc Frais 2017”