Escudo Rojo Blend

13,99p.st. 11,15p.st.

  • Persoonlijk advies van de Wijnbroeders
  • Gratis levering vanaf €50 altijd gratis levering vanaf €50
  • Veilig betalen met o.a. IDEAL

Baron Rothschild Escudo Rojo Blend 2014

Chili | Central Valley

Omschrijving Baron Rothschild Escudo Rojo Blend 2014

Escudo Rojo Blend heeft een warmbloedige kleur. In de neus rijp fruit, zwarte bessen, framboos en gedroogde abrikoos gecombineerd met kruidige tabak tonen. De smaak is hij vol en stevig, veel zwart fruit en een rijpe lange afdronk.

Baron Phillippe de Rothschild

Sinds de oprichting heeft Baron Phillippe de Rothschild s.a. zich toegelegd op het maken van de beste wijnen ter wereld, elk in zijn eigen categorie. Baron Phillippe de Rothschild Maipo Chile produceert prachtige Chileense wijnen van wijngaarden die in de beste valleien van Chili liggen. Zorgvuldig geselecteerde druiven van de beste percelen zijn de basis voor soepele en elegante wijnen. Deze wijnen met hun elegantie en raffinement, geven het vakmanschap weer van de wijnmakers van Baron Phillippe de Rothschild.

Wijnstreek Maipu in de Central Valley

Dit is het gebied met de langste wijnbouwtraditie van Chili en ligt onder de stad Santiago. De natuurlijke hellingen binnen de vallei en de grote temperatuursverschillen tussen dag en nacht zorgen voor weelderige, complexe wijnen. De wijngaarden beslaan zo’n 10.000 hectare en er groeien vooral rode Franse druivensoorten zoals Cabernet Sauvignon, Merlot en Carménère. De Cabernets uit de regio staan bekend om hun krachtige aroma’s van rijpe vruchten, kruiden, mentol en eucalyptus. Ook worden er witte wijnen (Chardonnay en Sauvignon Blanc) verbouwd in Maipo Valley. Vooral de om hun ronde fruitigheid bekend staande Chardonnay wijnen zijn populair.

Reviews

Er zijn nog geen recensies.

Plaats als eerste een recensie van “Baron Rothschild Escudo Rojo Blend 2014”