Torres Natureo Blanc alcoholarme wijn

7,49p.st. 5,99p.st.

  • Persoonlijk advies van de Wijnbroeders
  • Gratis levering vanaf €50 altijd gratis levering vanaf €50
  • Veilig betalen met o.a. IDEAL

Torres Natureo Blanco 2016

Spanje

Omschrijving Torres Natureo Blanco 2016

Torres Natureo Blanco daarvoor hebben de wijnmakers van Torres de typische mediterrane druif Moscatel de Alejandria gebruikt. Een veelzijdig ras, want het leent zich zowel als tafeldruif als voor de productie van droge en zoete wijnen. Het handelsmerk van deze druif is zijn intense aromatische karakter die in de smaak van de Natureo duidelijk tot uiting komt. Helder bleekgeel van kleur. Zijn naar bloemen ruikende geur is rijk en uitbundig, met impressies van peer, perzik en citrusvruchten. Mild restzoet wordt subtiel in balans gebracht door frisse zuren.

Alcoholarme wijn

Natureo is een alcoholarme wijn met maar 0,5% alcohol en de helft minder calorieën. Men kan wel degelijk; wijn maken waar bijna geen alcohol in zit, maar wel met de bite van echte wijn. Met deze wijn komt Torres de stijgende vraag onder wijnliefhebbers naar een alcohol- en caloriearme kwaliteitswijn tegemoet. Torres Natureo wordt gemaakt van vroeg geplukte druiven die korte en koele vergisting ondergaan, waarbij een minimale hoeveelheid alcohol vrij komt en het restsuiker in de wijn overblijft. En als gevolg van de vroege oogst heeft de wijn een goede zuurgraad die de wijn in balans brengt.

Wijnbedrijf Torres

Torres is een familiebedrijf met een rijke ervaring in wijnproductie. Het huis is al jaren vooruitstrevend op het gebied van ecologische wijnbouw en bekijkt de toekomst vanuit een intercontinentaal perspectief. De, sinds 1883, gerenommeerde wijnmakers bevinden zich momenteel in drie landen; Spanje, Chili en de Verenigde Staten waar ze met passie en liefde de mooiste wijnen van eigen druiven en druifsoorten creëren. Tegelijkertijd maakt de familie Torres zich sterk voor een duurzame toekomst. Ze gebruikt al 25 jaar geen chemische middelen om insecten en onkruid te bestrijden en zet zich in voor CO2 footprint reductie door te investeren in zonne-energie en hybride vervoersmiddelen in te zetten.

 

0 en 5%
Past goed bij aperitief, vis en zeevruchten

Reviews

Er zijn nog geen recensies.

Plaats als eerste een recensie van “Torres Natureo Blanco 2016”