Chardonnay Wijnpakket

Op voorraad, binnen 24 uur verzonden

Dit Chardonnay wijnpakket is samengesteld voor de echte Chardonnay liefhebbers. Dit wijnpakket is bestaat uit een selectie van onze beste Chardonnay’s. Het pakket is ook ideaal als een proefpakket om de Chardonnay uit te proberen. In het wijnpakket zitten de volgende zes wijnen:


56,65

19 Crimes Chardonnay

19 crimes is een reeks van top wijnen gebaseerd op de misdrijven waarvoor men naar de gevangeniskolonie Australië gestuurd kon worden. "19 Crimes Chard" is onderdeel van deze reeks en eert de moedige bijdragen van de vrouwen die naar Australië verbannen zijn.  

Dark Horse Chardonnay

Dark Horse Chardonnay is een mooie en smaakvolle chardonnay afkomstig uit Californië. In de smaak proeft u tonen van tropisch fruit, perzik, vanille, gebakken appel en eikenhout. De afdronk is vol en lang met een licht fris zuurtje.

Frescobaldi Albizzia

Valt op door haar strogele kleur met groene reflectie. In de neus sensaties van citrus, groene citroen en bergamot, die worden vergezeld door fruit, zoals peren en kiwi. Tropische geuren volgen: ananas, passievrucht en de meest delicate hints van mint bij de finish. In de mond is zacht en evenwichtig met een aantrekkelijke smaakvolle afdronk.

Lorimer Chardonnay

Lorimer Chardonnay is zeer karakteristiek voor zijn Australische afkomst. Vergisting vond gedeeltelijk plaats in kleine vaten van eikenhout. Een krachtige aroma van perzik, vanille en kruidigheid. De smaak geeft een explosie van tropisch fruit  met een opvallend zachte afdronk.
Druif

Land

, , ,

Streek

, , , , ,

Producent

19 crimes, Bortoli, Chateau Marquis de Goulaine, Dark Horse, Frescobaldi

Inhoud

6 flessen van 0,75 L