Dry January, doet u ook mee?

Heeft u uitgebreid de feestdagen gevierd? Maximaal genoten van goede glazen rode wijn en bruisende champagnes? Wilt u het jaar graag gezond beginnen en minder alcohol drinken? Dan is Dry January iets voor u! Dit concept staat centraal in de eerste maand van het nieuwe jaar; er wordt de hele maand januari geen enkele druppel alcohol gedronken. Sinds 2013 is het idee gekomen en we lijken er niet meer vanaf te komen. In 2020 hebben ruim 4 miljoen mensen mee gedaan aan deze challenge en de aankomende jaren zal dit aantal nog flink gaan groeien. De uitdaging klinkt best makkelijk, een hele maand geen alcohol. Toch blijkt het gedurende de maand lastiger te zijn dan van tevoren gedacht. Want hoe komt u de maand door zonder geen één moment een wijntje voor uzelf in te schenken? Om u een handje te geeft Wijnbroeders u graag een aantal tips!

Dry January en alcoholvrije wijn

Het Britse initiatief, Dry January, is een groot succes en dit is ook niet zonder reden. Veel deelnemers geven aan positieve effecten te ervaren; geen alcohol is een stuk gezonder voor het lichaam, men wordt bewuster over zijn/haar alcoholgebruik én de motivatie in het dagelijks leven neemt toe. Bovendien bleek uit onderzoek van University of Sussex dat 72% van de deelnemers in het half jaar na Dry January daadwerkelijk minder alcohol hebben gedronken. Een alcoholpauze is dus zeker niet verkeerd, doet u mee?

Wanneer u twijfelt over het meedoen aan Dry January óf moeite heeft om de maand door te komen, is het verstandig om wat te weten over goede alternatieven. Een wijntje voor uzelf in schenken kan namelijk wel! Maar hoe zit dit dan? Wijnbroeders heeft een ruim en heerlijk assortiment alcoholvrije wijnen. Wijn zonder alcohol kunt u tijdens Dry January drinken, zonder het schuldgevoel te hebben dat de uitdaging is mislukt. Bij alcoholvrije wijn wordt de alcohol na de productie uit de wijn gefilterd. Zo beleeft u het ontspannen, warme en heerlijke gevoel van een wijntje maar dan alcoholvrij! Bovendien voorkomt u opmerkingen tijdens een borrel die het u lastiger maken, men ziet namelijk niet dat u iets ander drinkt.

Bestel eenvoudig dé beste alcoholvrije wijnen bij Wijnbroeders!

Wilt u graag Dry January aangaan en succesvol volbrengen? Sla dan zeker wat goede alternatieven in. Bij momenten van twijfel kunt u er dan namelijk voor kiezen om een alcoholvrije wijn te drinken in plaats van één van de andere wijnen die nog in uw kast staan. Een alcoholvrije rode, rosé, witte én mousserende wijn: Wijnbroeders heeft het allemaal! Daarnaast is het samen altijd een stuk makkelijker dan alleen. Overtuig uw vrienden of partner om mee te doen en versla samen Dry January!

11,95 per fles

Direct leverbaar

6,95 per fles

Direct leverbaar

10,95 per fles

Direct leverbaar

11,25 per fles

Direct leverbaar

7,95 per fles

Direct leverbaar

7,95 per fles

Direct leverbaar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.