Ronaldinho Wijnpakket

Op voorraad, binnen 24 uur verzonden

Geniet nú als echte wijnliefhebber van de populaire Ronaldinho wijnen! Drie heerlijke en uitstekend beoordeelde kwaliteitswijnen van een dit bijzonder label. Dit pakket is ook ideaal als proefpakket, om zo juist kennis te kunnen maken met deze high end wijnen. In het wijnpakket zitten de volgende drie topwijnen:


37,95 per fles

Ronaldinho R One Salento Primitivo IGP

De Ronaldinho Salento Primitivo van wijnlabel R One is een robijnrode wijn met intense aroma’s en smaken van donker fruit gecombineerd met kruiden, een typische Primitivo. De wijn heeft zachte tannines en een evenwichtige structuur, een heerlijke wijn om te serveren bij vleesgerechten of rijpe kazen.

Ronaldinho R One Salento Chardonnay IGP

Deze high-end Chardonnay wijn is het resultaat van een samenwerkingsverband tussen topvoetballer Ronaldinho en de Italiaanse wijnzakenman Fabio Cordella. Een rijke Chardonnay met geuren en smaken vol geel fruit, frisheid en een mooie zuurgraad.

Ronaldinho R One Salento Negroamaro Rosé IGP

De Ronaldinho R One Salento Negroamaro Rosé IGP is een heerlijk rosé wijn van high end wijnlabel R One dat is ontstaan uit een samenwerking tussen topvoetballer Ronaldinho en wijnzakenman Fabio Cordella. Een heerlijke droge rosé wijn met verfijnde en kruidige smaken en evenwichtige structuur.
Land

Streek

Producent

Fabio Cordella

Inhoud

3 flessen 0,75L

Kleur

Rood, Rosé, Wit