krier-pinot-blanc2016

7,53p.st. 4,50p.st.

  • Persoonlijk advies van de Wijnbroeders
  • Gratis levering vanaf €50 altijd gratis levering vanaf €50
  • Veilig betalen met o.a. IDEAL

Krier Pinot Blanc AOP 2016

Luxemburg | Remich

Omschrijving Krier Pinot Blanc AOP 2016

Een delicate frisse wijn. Wij raden u deze wijn aan als een all-purpose wijn voor diegene die niet zeker is welke wijn te serveren. Deze wijn is relatief neutraal en past goed bij de meeste gerechten en is aangenaam voor degenen die niet al teveel zuurgraad waarderen.

Deze witte wijn heeft een geur van rijpe appel, abrikoos en muskaatdruiven, een volle smaak met een minuscuul zoetje en een lange aangename afdronk.

 

Wijnhuis Krier

De vierde generatie van Caves Krier Frères is gevestigd in Remich, Luxemburg. Het wijnhuis is opgericht door Jean Krier, een wijnhandelaar, wijnmaker en kuiper, samen met zijn twee zonen. In 1989 nam Marc Krier het management over van zijn vader Jean, de kleinzoon van de oprichter. In 1995 creëerde Marc Krier “Rubis”, Luxemburg’s eerste rode wijn van Pinot Noir. Krier Frères worden beschouwd als pioniers, ook met hun witte wijnen. Hun doel is om de best mogelijk kwaliteiten te verkrijgen in al hun producten – altijd met hun personal touch. Deze houding wordt bewezen door talrijke internationale awards.

Past goed bij vis en wit vlees

Reviews

Er zijn nog geen recensies.

Plaats als eerste een recensie van “Krier Pinot Blanc AOP 2016”