Johannes Egberts spatlese

4,99 p.st.

 • Persoonlijk advies van de Wijnbroeders
 • Gratis levering vanaf €50 altijd gratis levering vanaf €50
 • Veilig betalen met o.a. IDEAL

Johannes Egberts Spätlese

Duitsland | Pfalz

Omschrijving Johannes Egberts Spätlese

Johannes Egberts Spätlese is blend van diverse druiven. Deze wijn heeft een mooie balans tussen het zoet en de zuren. Een geur van vlierbloesem, peer en perzik. In de smaak sappig en aangenaam fris, lichtvoetig en verteerbaar.

Wijnbouwgebied Pfalz

Pfalz is een gebied dat tussen de Rijn, het HaardtPfalz is een gebied dat tussen de Rijn, het Haardtgebergte en het Pfalzer Wald in ligt. Het gebied bestaat uit circa 23.000 ha wijnbouw. Dit op één na grootste wijnbouwgebied van Duitsland produceert de meeste wijn van Duitsland. Het gebied lijkt landschappelijk gezien veel op de Alsace en dit geldt ook voor de wijnen. De eerste wijnroute, Weinstrasse, is in dit gebied ontstaan en het is een erg geliefd gebied bij wijnfeestvierders. Elke laatste zondag van de maand wordt de route verkeersvrij gemaakt voor publiek. Pfalz heeft een gematigd klimaat met warme tot hete zomers en een sneeuwvrije winter. Jaarlijks heeft gebied circa 1800 uren zon en daarmee is het, het warmste gebied van Duitsland.

5% en 8%
Past goed bij aperitief en kaas

4 recensies voor Johannes Egberts Spätlese

 1. Beoordeelt met:
  5.0

  Heel erg lekker, ik lust alleen zoete witte wijn en deze is op het moment mijn favoriet.

 2. Beoordeelt met:
  5.0
  (geverifieerde eigenaar)

  Heerlijke zoete witte wijn. Smaken verschillen, maar deze wijn is voor mij veruit de lekkerste, mede vanwege de zachte smaak. Ik hoef niet verder te zoeken. Deze betaalbare wijn staat bij mij op nummer 1.

 3. Beoordeelt met:
  5.0
  (geverifieerde eigenaar)

  Heerlijke zachte wijn fris en licht zoet. Voor mij ook de lekkerste. Heel vervelend als ik te laat zie dat ie op is, zoals nu☹️

  • Beste Fabienne,
   Bedankt voor uw reactie! Deze wijn is op voorraad en de prijs is verlaagd! Geniet ervan! Perfect de mooie zomerse weer:)
   Groetjes,
   Team Wijnbroeders

 4. Beoordeelt met:
  5.0
  (geverifieerde eigenaar)

  Als je van zoete witte wijn houdt, net als ik, is dit een perfect wijntje ! Lekker koud geschonken, is hij hemels !!

Een recensie toevoegen