Proef de nieuwste 19 crimes zelf!

De 19 crimes is een reeks van top wijnen met een rebels karakter uit Zuid Australië. Het zijn heerlijke wijnen met sprekende etiketten die het verhaal vertellen over de eerste kolonisten van Australië die daar vanuit het Verenigd Koninkrijk naartoe zijn gedeporteerd. Zij hadden een van de 19 misdrijven gepleegd waarop als straf deportatie gold, zij kwamen in een nieuwe wereld terecht waar zij de grondleggers werden.

De 19 crimes wijn brengt een ode aan deze pioniers die de regels braken, zich niet lieten breken maar in plaats daarvan bouwden aan een nieuwe wereld in Australië en daarmee geschiedenis schreven.

Unieke wijn labels

Over de unieke labels die de flessen van 19 crimes sieren, raken we niet uitgepraat. Het is namelijk mogelijk om met behulp van uw smartphone het wijnlabel tot leven brengen dankzij de app ‘Living Wine Labels‘ (zowel voor iOS als Android). De criminelen die met klassieke arrestatie foto’s op de labels staan beginnen hun levensverhaal te vertellen. Luister naar het verhaal van James Wilson (19 crimes the Banished) over zijn credo om tot het einde te “vechten”, door een slok rechtstreeks uit de fles te nemen (omdat rebellie besmettelijk is). Of bekijk het verhaal van de vrouwelijke leider van een bende dieven, Jane Castings, (19 crimes Chard).

Zeer populaire wijn

Tot voor kort waren er slechts twee varianten van de 19 crimes wijn beschikbaar voor de Benelux, de wijnen zijn wereldwijd zo populair dat sommige varianten zelfs Europa niet bereiken. Toch hebben we begin dit jaar de nieuwe Cabernet Sauvignon aan u mogen presenteren. Nu voegen we er twee nieuwe soorten aan toevoegen, Chard en Uprising. Uniek voor ons land en voor Wijnbroeders om deze wereldwijn te kunnen aanbieden.

Nieuw: 19 Crimes Chard

19 crimes Chard eert de moedige bijdragen van de vrouwen die naar Australië zijn verbannen met een brutale en geniale witte wijn, met typische Chardonnay tonen. Deze wijn is wereldwijd zo populair dat deze nog maar in kleine hoeveelheden beschikbaar is. We zijn dan ook trots dat we deze toch kunnen aanbieden. 19 crimes Chard is gouden van kleur en gerijpt in hout, dit vertaald  zich dan ook in een wijn met een volle body en een prachtige lange afdronk. Lees meer…   

 

Nieuw: 19 Crimes the Uprising

19 crimes the Uprising is een nieuwe wijn die 30 dagen in rum vaten is gerijpt, het is een eerbetoon aan de Roemeense Rum-rebellie van 1808. Deze stevige rode wijn heeft een hoge intensiteit en weelderigheid in de mond. Het is een mix van 50% Shiraz, 35% Cabernet Sauvignon en 15% Grenach. Deze unieke blend is gedurfd en origineel maar tegelijkertijd ook zacht en fijn. Lees meer…  

 

Bestel het 19 crimes wijnpakket alle 5 de smaken

De vijf smaken van 19 crimes die in Nederland beschikbaar zijn, bieden we u nu aan in een exclusief pakket. Geniet van alle bijzondere wijnen waar de wereld verliefd op is geworden, door het unieke karakter en ruwe randje. Probeer ze allemaal, nu tijdelijk met 10% kortingLees meer…

 

 

 

 

 

3 reacties op “Proef de nieuwste 19 crimes zelf!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.