Lorch Bereich Bernkastel Qualitätswein

4,99 p.st.

 • Persoonlijk advies van de Wijnbroeders
 • Gratis levering vanaf €50 altijd gratis levering vanaf €50
 • Veilig betalen met o.a. IDEAL

Lorch Bereich Bernkastel Qualitätswein

Duitsland | Mosel

Als je van licht zoet houdt dan is dit een aangename en gemakkelijke wijn voor alledag.

Omschrijving Lorch Bereich Bernkastel Qualitätswein

Lorch Bereich Bernkastel Qualitätswein heeft een bleke, lichtgele kleur. De geur is fris met rinse appeltjes en licht kruidig. De smaak is licht zoetje met frisse fruit zuren. Een aromatisch goed uitgebalanceerde wijn. Een lekkere wijn voor alledag.  Inhoud van de fles is 1 liter.

Wijnbouwgebied Mosel

De druiven groeien in het ‘Bereich Bernkastel’ in de directe omgeving van het beroemde wijnstadje Bernkastel. Voor deze wijn worden de druiven gebruikt die groeien op de lager gelegen wijngaarden direct grenzend aan de Moezel. De meanderende Moezel zorgt voor een uitstekend klimaat. Mosel (Nederlands: Moezel ) is een wijnstreek in Duitsland rond de rivieren de Moezel, de Saar en de Ruwer tussen de Hunsrück en de Eifel in het Rijnleisteengebergte. De Moezel strekt zich in Duitsland uit tussen Koblenz en Trier. De streek is bekend om zijn voornamelijk witte wijnen. De meeste wijnen zijn halfzoet en zoet, maar de laatste jaren neem het aantal droge wijnen toe en bedraagt thans zo’n 41%. Ongeveer de helft van de percelen liggen op steile hellingen met een stijging van meer dan 30% in terrassen.

 

5% en 8%
Past goed bij aperitief en vis

2 recensies voor Lorch Bereich Bernkastel Qualitätswein

 1. Beoordeelt met:
  5.0
  (geverifieerde eigenaar)

  Heerlijke licht zoete wijn, prijs kwaliteit goed (fles 1 liter).
  Een aanrader.

 2. Beoordeelt met:
  5.0
  (geverifieerde eigenaar)

  Al geruime tijd drinken wij de Lorch Bereich Bernkastel wijn. En eerlijk is eerlijk, gekoeld is het een zeer aangenaam drinken!

Een recensie toevoegen