Nieuw in ons assortiment: De wijnen van wijnhuis CignoMoro

Wijnbroeders heeft speciaal voor u, weer een paar fantastische wijnen opgenomen in haar assortiment. De wijnen van wijnhuis CignoMoro zijn dan ook niet zo maar wijnen, maar wijnen met het geheime ingrediënt van een liefdesformule. Deze wijnen zijn dan ook gemaakt met veel liefde en aandacht.

De sprekende wijnen van CignoMoro

Wijnhuis CignoMoro is gelegen in de zeer bekende Italiaanse wijnstreek Puglia. De familie Matichecchi had in 1921 al een wijngaard in deze regio gekocht, maar door de Tweede Wereldoorlog is deze helaas jarenlang niet gebruikt. In 2001 keerde de kleinzoon, Ciro Matichecchi, van de eerste eigenaar van de wijngaard weer terug naar de grote passie van de familie, namelijk wijn maken. Zo is wijnhuis CignoMoro uiteindelijk ontstaan. Het wijnhuis heeft toentertijd heel bewust gekozen voor de wijnstreek Puglia, aangezien door de kracht van de zon, zee en de wind de druiven hier perfect kunnen rijpen. Het wijnhuis werkt graag met inheemse druiven die representatief zijn voor de wijnstreek Puglia. Denk hierbij aan de Negroamaro, Susumaniello, Malvasia, Nero di Troia en natuurlijk de Primitivo druif. Het wijnhuis ziet hun wijnen als een verhaal dat verpakt zit in een fles. De fles is namelijk het begin van een gevoel dat wordt versterkt door het uiteindelijk drinken van de wijn samen met een geliefde. Het geheime ingrediënt van een liefdesformule dat zij graag met de gehele wereld willen delen.

Wijnhuis CignoMono wilde graag iets anders doen dan alle andere traditionele wijnhuizen en zodoende hebben zij hun wijnkelder ‘opengezet’. Hierdoor kan de wijnkelder zich vullen met lucht en kunnen er uiteindelijk hele andere smaken worden aangeboden. CignoMoro maakt hierbij gebruik van de nieuwste vinificatie technieken. Niet voor niets worden de wijnen van dit wijnhuis gezien als de beste wijnen van Puglia. Wijnbroeders wil u dan ook heel graag kennis laten maken met deze prachtige en zeer liefdevolle wijnen.

Geniet nu van deze spraakmakende wijnen

Bent u al enthousiast geworden en wilt u graag kennis maken met wijnen van CignoMoro. Speciaal voor u hebben wij deze wijnen nu nieuw in ons assortiment opgenomen. U kunt deze wijnen heel gemakkelijk online bij ons bestellen. Dit kan per fles of per doos.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.