Nieuw in ons assortiment: Wijnhuis Wente Vineyards

Wijnbroeders vindt het erg belangrijk om steeds weer, speciaal voor u, nieuwe parels onder de wijnen te ontdekken. Nieuw in ons assortiment vindt u dan ook de Wente wijnen, afkomstig van het Californische wijnhuis Wente Vineyards. Deze bijna perfecte wijnen zijn bekend over de gehele wereld en zijn dan ook enorm populair.

Wente Vineyards is een toonaangevend Californisch wijnhuis

Wijnhuis Wente Vineyards is al vele jaren actief op de wijnmarkt en is tot op heden ook nog echt een familiebedrijf. Het wijnhuis is het oudste wijnhuis van de Verenigde Staten dat ook nog steeds actief is. In 1883 kocht de familie Wente grond in Californië en vanaf dat moment wist het bedrijf zich te ontwikkelen tot een fenomenaal wijnhuis. Het wijnhuis is voornamelijk actief in de regio San Francisco. In Livermore Valley, gelegen in San Francisco, liggen volop wijngaarden waar vele verschillende druivensoorten groeien.

Het familiebedrijf heeft de Californische Chardonnay enorm op de kaart weten te zetten. En dankzij alle inspanningen is de Californische Chardonnay, ook vandaag, nog steeds enorm populair. Zodoende heeft Wijnbroeders de zeer bekende en prijswinnende Wente Morning Fog Chardonnay natuurlijk opgenomen in haar assortiment. Deze wijn dankt haar naam aan de ochtendmist die in de wijngaarden hangt. Deze ochtendmist geeft de Chardonnay druif voldoende verkoeling, zodat deze perfect kan rijpen.  Het resultaat is een heerlijke mond vullende en romige Chardonnay die u zeker moet proeven.

Naast deze bijna perfecte Chardonnay heeft wijnhuis Wente Vineyards natuurlijk nog veel meer te bieden. Naast verschillende wijnen produceert het wijnhuis ook verbluffende rode wijnen. Ook deze rode wijnen staan enorm goed aangeschreven. Geniet bijvoorbeeld van de Wente Sandstone Merlot, een smaakvolle blend van verschillende druiven of kies voor de Wente Beyer Ranch Zinfandel. Een echte Californische topper die enorm vol van smaak is. Alle wijnen die wijnhuis Vineyards produceren zijn van overtuigende kwaliteit en dat is ook zeker iets wat het wijnhuis enorm belangrijk vindt. Juist het samenwerken bij het maken van wijn is hierbij van groot belang.

Smaakvolle Wente wijnen bij Wijnbroeders

Bent u benieuwd naar de prachtige en smaakvolle wijnen van Wente Vineyards? Dan bent u bij Wijnbroeders aan het juiste adres. Wij hebben speciaal voor u, als wijnliefhebber, een aantal Wente wijnen opgenomen in ons assortiment. U kunt deze wijnen gemakkelijk online bestellen per fles of per doos. Ook kunt u er voor kiezen om een combinatie doos te bestellen, zodat u direct kennis kunt maken met de verschillen de wijnen van Wente Vineyards.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.