Dé meest romantische wijnen voor Valentijnsdag!

Het is bijna zover; 14 februari vieren we de liefde! Valentijnsdag staat in het teken van extra aandacht geven aan onze geliefden. Jaarlijks doen we dit met dé prachtigste gebaren, zoals een heerlijk etentje, de kleurrijkste bloemen of de meest romantische wijnen. Want wie houdt er nou niet van een vleugje romantiek? Wij allemaal toch? Om uw geliefde compleet te verrassen, heeft Wijnbroeders een selectie gemaakt van hartverwarmende wijnen die de liefde zullen bekronen. Een fantastisch geschenk waarmee u gegarandeerd een glimlach op het gezicht van uw geliefde tovert!

romantische wijnen - valentijnsdag

 

Romantische wijnen die de liefde bekronen

Wanneer u wilt uitpakken met een romantische wijn op Valentijnsdag, is de eerste stap om uzelf af te vragen welke wijn uw geliefde graag drinkt. Rode, rosé, witte of mousserende wijn? Wijnbroeders heeft een ruim assortiment van topkwaliteit wijnen!

Rode wijn
Rood staat bekend als de kleur van de liefde. Liefde is memorabel en dat is deze wijnfles zeker ook. De Allegro Primitivo Organic is bekroond met goud op de Organic Wine Awards in 2020. Letterlijk vertaalt betekent ‘Allegro’ vrolijk. Wanneer u deze wijn samen met uw geliefde drinkt zult u dit geluk ervaren vanaf de eerste slok. Pure Italiaanse topkwaliteit die uw Valentijnsdag onvergetelijk zal maken!

Rosé wijn
Zweven jullie samen op roze wolken? Dan vult dit pareltje jullie perfect aan! De Rose d’adimant is een elegante en zachte rosé wijn met liefelijke aroma’s van rood fruit, perzik en bloemen. Het etiket is een echte diamant waar u uw geliefde gegarandeerd mee verrast.

Witte wijn
Roméo en Juliet is een prachtig liefdesverhaal afkomstig uit de Italiaanse stad Verona. Het wijnhuis van Pasqua heeft hier een bijzondere witte wijn naar vernoemd, namelijk: Passimento Roméo & Juliet. Fris en tegelijkertijd intens van smaak, volledig gemaakt van de Garganega druif. De wijn is een eerbetoon naar de stad van de liefde én het straalt pure verbondenheid uit!

Mousserende wijn
Op Valentijnsdag vieren we de liefde en wat kan er nou niet missen bij een feestelijke gelegenheid? Precies een mooie fles bubbels! Het wijnhuis van Bottega staat bekend om haar extreem populaire en unieke eigenschappen. Het zijn kwalitatief smaakvolle prosecco’s met de meest originele flessen. Zo is er de schitterende Bottega Gold, dit is een volledig gouden fles vol bruisende bubbels. Wat nog beter past bij Valentijnsdag is Bottega il Vino del Amore. Dit is ‘de wijn van de liefde’ welke is voorzien van een romantische rozen etiket.

Maak Valentijnsdag compleet en bestel uw favoriete wijn!

U weet nu exact wat dé meest romantische wijnen zijn van dit moment. Stuk voor stuk uitstekende geschenken waar u uw geliefde zich speciaal door laat voelen! Wilt u graag meer zien van onze exclusieve wijnen? Bekijk dan gerust de Wijnbroeders webshop. Ook kunt u het moment compleet maken met een compleet diner voor twee. Een romantisch etentje doet het altijd goed op Valentijnsdag. Bent u niet van het dineren? Versier de ruimte met enkele rozenblaadjes voor extra romantiek. Natuurlijk draait het uiteindelijk om elkaar, vier de liefde en geniet van het moment!

11,45 per fles

Direct leverbaar

9,95 per fles

Direct leverbaar
Uitverkocht
Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 review)

10,45 per fles

Niet leverbaar

24,95 per fles

Direct leverbaar

9,95 per fles

Direct leverbaar

9,45 per fles

Direct leverbaar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.