De beste bubbels om 2020 mee af te sluiten!

Bruisend het jaar afsluiten en spetterend het nieuwe jaar in gaan, doet u met de heerlijkste bubbels. Met een goed glas bubbels proost u samen met al uw vrienden en familie tijdens de jaarwisseling. De bubbels die u drinkt, is een mousserende wijn waarin zich koolzuurgas bevindt. Dit is verkrijgbaar in drie verschillende varianten, namelijk: champagne, prosecco en cava. Het verschil tussen een champagne, prosseco en cava is het land van afkomst. Champagne komt uit Frankrijk, cava komt uit Spanje en prosecco uit Italië. Tussen de mousserende wijnen onderling is er veel verschil in kwaliteit, smaak, kleuren en typen. Welke bubbels u het best in huis kan halen om 2020 mee af te sluiten? Dat legt Wijnbroeders u uit. We benoemen de meest geliefde mousserende wijnen voor een bruisend en spetterend Oud & Nieuw!

Bruisend en bubbels

Zoals gezegd verschillen mousserende wijnen sterk van elkaar. Het grootste verschil zit in de kwaliteit van een mousserende wijn, zo zijn er wijnen van €10 en wijnen van €250 of meer. In deze blog komt u erachter hoe grootst u kunt uitpakken en wat de verschillen zijn tussen de meest geliefde mousserende wijnen van Wijnbroeders. Om bubbels te vinden die bij u past, benoemen we de meest bijzondere wijnhuizen van onze favoriete mousserende wijnen:

Bottega           
De Bottega wijnen zijn de populairste en meest unieke mousserende wijnen van Wijnbroeders. Het wijnhuis Bottega bevindt zich in Italië en dat betekent dat het assortiment van Bottega bestaat uit prosecco’s. De meest bijzondere prosecco is de Bottega Gold, kenmerkend aan haar gouden etiket, luxe uitstraling en delicate mousse. Ook de Bottega il Vino del Amore is erg geliefd, dit is een bijzonder glas Moscato wijn volledig in het teken van de liefde. Zoete smaken en romantische roze rozen maken dit ‘de wijn van de liefde’. Tot slot is de Casa Bottega Prosecco een echte klassieker. Deze is verkrijgbaar met en zonder schroefdop, in witte en rosé wijn. Een bruisend succes gemaakt van de Glera en Pinot Noir druiven.

Deutz
De Deutz wijnen zijn heerlijke fruitige mousserende wijnen afkomstig uit Frankrijk. De champagnes worden met passie en respect geproduceerd van de beste druiven. Van de Chardonnay, Pinot Meunier en Pinot Noir druiven worden heerlijke Grand Cru wijnen gemaakt. De Deutz wijnen zijn van topkwaliteit en dat proeft u in het karakter. Deutz brut classis is een krachtige en evenwichtige champagne, Deutz Rosé non vintage is een frisse champagne van rood fruit en de Deutz Demi Sec is een elegante en zachte champagne.

Heritage
De mousserende wijnen van het Heritage wijnhuis zijn verfijnde champagnes die u voor een relatief goedkope prijs kunt bestellen. De bekendste champagne is de Patriarche Heritage Brut, een sprankelende Franse wijn met smaken van peer. De Patriarche Heritage Demi Sec is een meer fruitige, verfrissende en vriendelijke wijn. Tot slot is de Patriarche Heritage Rose een verfijnde en fruitige aperitief met aroma’s van rood fruit.

 

Piper Heidsieck
De wijnen van Piper Heidsieck zijn topkwaliteit wijnen die al eeuwen lang worden geproduceerd. Het wijnhuis behoort tot één van de tien oudste Champagnehuizen en dat laat zien dat het wijnhuis uitzonderlijk goed is. De Piper Heidsieck wijnen zijn bruisend en vol van smaak. Over het algemeen zijn de champagnes fris van smaak en hebben ze een zachte mousse. De Piper Heidsieck wijnen die Wijnbroeders in haar assortiment heeft opgenomen, zijn: de Piper Heidsieck sublime, Piper Heidsieck brut en Piper Heidsieck rosé.

Veuve Clicquot
Tot slot komen we bij Franse champagnes die afkomstig zijn uit het toonaangevende wijnhuis van Veuve Clicquot. Deze mousserende wijnen zijn van topkwaliteit en hebben meerdere prijzen gewonnen. Bovendien is dit het eerste wijnhuis waar een vrouw aan het roer stond. De champagnes zijn gemaakt van de beste Chardonnay, Pinot Mineur en Pinot Noir druiven. De meest klassieke champagne is de Veuve Clicquot Brut Carte Jaune. Een schitterende champagne met een stevige mousse en verfrissende afdronk. De Veuve Clicquot Demi Sec is ook een stevige mousse maar bevat ook een hint van zoete tonen. De Veuve Clicquot Rosé is een diep koperroze champagne die bekend staat om haar bijzondere fruitexpressie. De rosé heeft een delicate mousse met fruitsmaken en is licht kruidig. Tot slot is de Veuve Clicquot Rich Rosé de meest luxe champagne. De champagne beloofd een glas van frisse en fruitige bubbels.

Pak groots uit!

Zoals u nu weet zitten er grote verschillen tussen mousserende wijnen onderling. Het aanbod van mousserende wijnen om 2020 mee af te sluiten is bij Wijnbroeders groot. Naast de genoemde wijnen, zijn er nog veel meer champagnes, prosecco’s en cava’s waarmee u spetterend het nieuwe jaar in kan gaan. Bovendien zijn onze mousserende wijnen zijn verkrijgbaar ik verschillende hoeveelheden, namelijk: piccolo’s (0,20 L), bouteille’s (0,75 L) en magnum’s (1,5 L). U kunt dus zelf bepalen hoe groot u uitpakt samen met al uw vrienden en familie. Kiest u voor een prachtige en opvallende magnum om te delen? Of geeft u iedereen persoonlijk een eigen piccolo om mee te proosten? Wacht niet langer en bestel vandaag nog dé prachtigste mousserende wijnen van Wijnbroeders

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.