Vaderdag wijnen

Vaderdag staat bijna weer voor de deur, dé gelegenheid om jouw vader in het zonnetje te zetten met een leuk cadeau. Een goede wijn kan al snel zorgen voor een zeer tevreden vader! Om je te helpen, hebben wij een aantal wijnen geselecteerd, hiermee kom je altijd met een goed cadeau aan! Wil je misschien toch zelf op zoek naar een wijn, lees dan eens onze tips voor het selecteren van een wijncadeau.

Vier tips voor het selecteren van een wijncadeau

Het kan zijn dat je nog twijfelt over welke wijn je het beste kunt kiezen voor jouw (schoon)vader. Je wilt natuurlijk wel met een wijn thuiskomen die bij je vader in de smaak valt. Onze 4 tips zullen je helpen met de juiste keuze:

  • Kies een wijn uit met dezelfde soort druiven als de wijn die jouw vader meestal schenkt.
  • Koop een wijn die past bij zijn favoriete gerecht.
  • Kijk eens naar wijnen met een (gezamenlijke) herinnering.
  • Kies een wijn uit onze vaderdag sale of de onderstaande selectie.

Stoere wijnen voor Vaderdag

Kies als Vaderdag cadeau voor een stoere wijn, zoals die van Rock ‘n Rolle of 19 crimes. Kies bij de Rock ‘n Rolle wijnen uit vier varianten, het unieke aan deze wijnen zijn, naast de zeer eigen smaak, het label en de playlist die bij iedere wijn zit een. Deze muzieklijst is samengesteld door DJ Gerard Ekdom en met zijn muziekkennis weet je zeker dat er geluisterd wordt naar lekkere muziek. Of kies voor de wijnen van 19 Crimes: deze wijnen hebben een zeer stevige en eigen smaak. Daarnaast zijn de wijnen ook zeer populair onder de mannen en schiet je met dit wijncadeau altijd raak. Heb je een crimineel leuke (schoon)vader? Dan passen de wijnen van 19 crimes zeker bij hem! Vanwege Vaderdag is het 19 crimes wijnpakket ook in de aanbieding, dat is meerde dagen genieten van diverse wijnen.

  

Vaderdag sale: tot 15% korting

Vanwege Vaderdag hebben we ook nog eens een extra sale. De mooiste flessen wijn zijn hierdoor zeer aantrekkelijk geprijsd. Zoals soepele wijnen uit Frankrijk, een witte zomerse wijn uit Zuid-Afrika of een karaktervolle wijn uit Spanje. Ontdek zelf de Vaderdag sale bij Wijnbroeders en kies er snel eentje uit.

Met deze tips komt u hopelijk tot een geslaagd wijncadeau voor je (schoon)vader. Mocht het toch lastig zijn dan kun je ons contacteren voor tips via info@wijnbroeders.nl. Wij helpen je graag!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.