9,45 p.st.

 • Persoonlijk advies van de Wijnbroeders
 • Gratis levering vanaf €50 altijd gratis levering vanaf €50
 • Veilig betalen met o.a. IDEAL

  The Fishwives Club Sauvignon Blanc

  Zuid-Afrika | West-Kaap

  Omschrijving The Fishwives Club Sauvignon Blanc

  Een prachtige Sauvignon Blanc uit Western Cape in Zuid-Afrika. Het is een stuivende witte wijn met een verfrissende afdronk. Deze The Fishwives Club Sauvignon Blanc is niet voor niets zeer populair mede door de rijpe geur. Geurige tonen van tropisch fruit en groene appels. Knapperig en fris in de mond, met een lange, fruitige afdronk. Deze Sauvignon Blanc is heerlijk als aperitief, bij zeevruchten en salades.

  Zodra de fles open maakt komt er een prachtig stuivend boeket je tegemoet, heerlijk fris! Deze The Fishwives Club Sauvignon Blanc is niet voor niets zeer populair mede door de rijpe geur. Geurige tonen van tropisch fruit en groene appels. Knapperig en fris in de mond, met een lange, fruitige afdronk. De Fishwives Club Sauvignon Blanc uit de regio Stellenbosch in Zuid-Afrika is een heerlijke witte wijn. Het is de moeite waard om het te ontdekken, al was het maar om het label en de rijkdom. Geniet van deze Sauvignon Blanc als aperitief, bij zeevruchten, salades – en in een ontspannen omgeving.

  Wijnhuis The Fishwives Club

  Dit wijnhuis maakt een beperkt aantal nieuwe wereldwijnen in Kaapstad en heeft een heel bijzonder verhaal van een Zuid-Afrikaan die aan de grond zat, nadat hij zijn bedrijf, vrouw en huis verloor is het begin van The Fishwives Club. Een bijna ongelooflijk verhaal waarbij de eigenaar Patrick Robertson twee Nederlandse meiden tegen het lijf liep, die hem nieuwe dromen deed waarmaken. Met als gevolg: prachtige stijlvolle en uitermate mooi gemaakt wijnen meteen vette knipoog naar iedereen die geniet van lekker leven en fijne wijnmomenten.