panamera chard
Panamera Chardonnay

Panamera Chardonnay is een bekroonde en zeer geliefde witte wijn uit het Californische wijnhuis Panamera. Deze populaire Chardonnay wijn is houtgelagerd en heeft een romig en vol smaakpalet.

13,40 per fles
1
Conte di Campiano Primitivo Mand. Riserva
Conte di Campiano Primitivo Mand. Riserva

De Conte di Campiano Primitivo di Manduria Riserva is een krachtige en verfijnde wijn.

12,45 per fles
2
Casa Ermelinda Freitas Flor de la Mar Tinto
Casa Ermelinda Freitas Flor de la Mar Tinto

De Casa Ermelinda Freitas Flor de la Mar Tinto is een mooie donkerrode wijn met in de geur aroma’s van rijp rood fruit, specerijen en hout. De smaak is rijk, fruitig en vol met tonen van hout en een heerlijk lange afdronk.

6,40 per fles
3
Zenato Lugana San Benedetto
Zenato Lugana San Benedetto

De Lugana San Benedetto van wijnhuis Zenato is een zuivere en frisse witte wijn met een stralende lichtgele kleur. De wijn is mild droog met frisse tonen van rijp fruit en in de afdronk een aangenaam bittertje.

11,95 per fles
4
Terra Linda Bobal Rosé

De Bobal Rosé van wijnhuis Terra Linda is een fantastische Spaanse rosé wijn. De smaak is mooi in balans vol met rijp rood fruit en frisse tonen.

7,95 per fles
5

 

Top 5 nieuwe wijnen

Op Wijnbroeders.nl bieden wij een ruim en veelzijdig assortiment aan van de meest prachtige wijnen van over de hele wereld. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe bijzondere en exclusieve wijnen waarmee wij ons aanbod kunnen uitbreiden, waarbij wij er alles aan doen om deze wijnen tegen betaalbare prijzen aan te bieden. Voor alle wijnen die wij hebben toegevoegd aan ons assortiment kunt u terecht op onze speciale pagina met nieuwe wijnen waar geregeld wijnen aan worden toegevoegd.

Om het u nog iets makkelijker te maken hebben we uit dit geheel van nieuwe wijnen op deze pagina een top 5 samengesteld. De top 5 bestaat uit de meest populaire en lekkerste wijnen van dit moment met een uitstekende prijskwaliteitsverhouding.

De lekkerste nieuwe wijnen van het moment

Het aanbod op Wijnbroeders.nl bestaat uit een compleet en divers assortiment aan rode, witte, rosé en mousserende wijnen van over de hele wereld en gemaakt van verschillende druivensoorten en zijn beschikbaar in iedere prijsklasse. Het aanbod wordt continu aangevuld met nieuwe wijnen die door ons met zorg zijn uitgekozen. Op onze pagina met nieuwe wijnen wordt dit aanbod weergegeven. U kunt het aanbod filteren door verschillende eigenschappen te selecteren waarna het aanbod overblijft dat aan uw eisen voldoet. Bent u op zoek naar de meest populaire en lekkere wijnen van dit moment? Bekijk dan onze top 5 die afhankelijk van ons aanbod ook geregeld wisselt. Met de wijnen uit onze top 5 bent u verzekerd van wijn van topkwaliteit tegen de beste prijs.

Nieuwe wijnen uit de top 5 bestellen

De wijnen uit onze top 5 nieuwe wijnen bestelt u eenvoudig online. U selecteert de wijn naar keuze en kunt zelf bepalen hoeveel flessen u van deze wijn wilt bestellen. De wijnen zijn allen per fles te bestellen en in iedere andere gewenste hoeveelheid. U kunt ook de verschillende wijnen uit de top 5 samen bestellen of uw bestelling combineren met wijnen uit ons overige veelzijdige assortiment. Wanneer uw bestelling een waarde heeft van 50 euro of meer, betaalt u geen verzendkosten. Plaats uw bestelling nu en u heeft de wijn al binnen 1 a 2 dagen in huis!