Torres Natureo Syrah alcoholarme wijn ar

7,49 p.st.

  • Persoonlijk advies van de Wijnbroeders
  • Gratis levering vanaf €50 altijd gratis levering vanaf €50
  • Veilig betalen met o.a. IDEAL

Torres Natureo Syrah

Spanje

Omschrijving Torres Natureo Syrah

Torres Natureo Syrah is een echte Spaanse rode alcoholarme wijn, gemaakt van de beste Syrah druiven. De wijn heeft een prachtige kersenkleur en met aroma’s van granaatappel, rode bessen en een vleugje vanille is de smaak vol, zuiver en mooi in balans met zachte tannine en delicate zuurgraad. Torres Natureo Syrah is een perfecte begeleider van pasta’s, rood vlees of wildgerechten.

Alcoholarme wijn

Natureo is een alcoholarme wijn met maar 0,5% alcohol en de helft minder calorieën. Men kan wel degelijk; wijn maken waar bijna geen alcohol in zit, maar wel met de bite van echte wijn. Met deze wijn komt Torres de stijgende vraag onder wijnliefhebbers naar een alcohol- en caloriearme kwaliteitswijn tegemoet. Torres Natureo wordt gemaakt van vroeg geplukte druiven die korte en koele vergisting ondergaan, waarbij een minimale hoeveelheid alcohol vrij komt en het restsuiker in de wijn overblijft. En als gevolg van de vroege oogst heeft de wijn een goede zuurgraad die de wijn in balans brengt. Past goed bij pasta’s, rood vlees of wildgerechten.

Wijnhuis Torres

Torres is een familiebedrijf met een rijke ervaring in wijnproductie. Het huis is al jaren vooruitstrevend op het gebied van ecologische wijnbouw en bekijkt de toekomst vanuit een intercontinentaal perspectief. De, sinds 1883, gerenommeerde wijnmakers bevinden zich momenteel in drie landen; Spanje, Chili en de Verenigde Staten. Waar ze met passie en liefde de mooiste wijnen van eigen druiven en druifsoorten creëren. Tegelijkertijd maakt de familie Torres zich sterk voor een duurzame toekomst. Ze gebruikt al 25 jaar geen chemische middelen om insecten en onkruid te bestrijden. Men en zet zich in voor CO2 footprint reductie door te investeren in zonne-energie en hybride vervoersmiddelen in te zetten.

 

Past goed bij pasta & pizza, rood vlees en wild

Reviews

Er zijn nog geen recensies.

Plaats als eerste een recensie van “Torres Natureo Syrah”