12,65 p.st.

 • Persoonlijk advies van de Wijnbroeders
 • Gratis levering vanaf €50 altijd gratis levering vanaf €50
 • Veilig betalen met o.a. IDEAL

Stoneleigh Pinot Noir 2016

Nieuw Zeeland | Marlborough

Omschrijving Stoneleigh Pinot Noir 2016

Stoneleigh Pinot Noir heeft in de aroma vleugen van kers, framboos en pruim. Mooie rijpe smaken van rode- en zwarte vruchten. Deze wijn is op zijn lekkerst bij temperatuur van 16 graden en kan dan ook verrassend zijn bij een frisse salade.

Wijngebied Marlborough

Nieuw-Zeeland is een jong wijnland. Het is zo succesvol dat het in korte tijd is uitgegroeid tot een wereldspeler in verrassende, fruitige wijnen. De druiven voor deze wijn worden geplant in het Rapaura gebied op de noordelijke zijde van de Wairau Vallei van Marlborough. Het unieke van het Marlborough gebied zijn; de steenachtige bodem, het aantal zon-uren en het droge klimaat. Gelegen in het hart van dit gebied bevinden zich de wijngaarden Stoneleigh. Deze zijn bedekt met “zonstenen” die de hitte opslaan en tot  ‘s avonds laat weerspiegelen waardoor het rijpingsproces versneld en wordt geïntensiveerd.
wijn van de maand mei 2019

2 beoordelingen voor Stoneleigh Pinot Noir 2016

 1. Beoordeelt met:
  4.0

  Ik hou van wijn met body. Deze wijn is licht van kleur waardoor ik op een dwaalspoor werd gezet. De wijn is lekker soepel maar heeft toch body.

 2. Beoordeelt met:
  4.0
  (geverifieerde eigenaar)

  Deze wijn haalt goede herinneringen naar boven van goede gesprekken en lekker eten. De wijn heeft body en drinkt lekker soepel weg

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *