silver_moki

9,25 p.st.

 • Persoonlijk advies van de Wijnbroeders
 • Gratis levering vanaf €50 altijd gratis levering vanaf €50
 • Veilig betalen met o.a. IDEAL

Silver Moki Sauvignon Blanc 2018

Nieuw Zeeland | Marlborough

Omschrijving Silver Moki Sauvignon Blanc 2018

Deze Sauvignon Blanc van Silver Moki is heerlijk fris en rijk van smaak met veel fruit als meloen, passievrucht en Granny Smith appel. De smaak is aromatisch en fris met tonen van munt, limoen en kruiden.

Silver Moki is een wijn afkomstig uit het wijngebied Marlborough in Nieuw-Zeeland. Sinds de jaren tachtig planten de wijnboeren in Nieuw-Zeeland veel Sauvignon Blanc aan. De wijnen gemaakt van deze druif kunnen zich inmiddels voegen bij de beste Sauvignon Blancs ter wereld. De groeiomstandigheden voor de druiven zijn ideaal in het gebied Marlborough vanwege de leemgronden op een ondergrond van kiezels in de valleien van rivieren Wairau en Awatere. De wijngaarden hebben weinig last van koude weersinvloeden uit het westen en oosten, maar een warme noordelijke stroming dringt makkelijk het land binnen. Overvloedige zonneschijn, koele nachten en een lang groeiseizoen zorgen voor een kenmerkende aromatische structuur die de wijnen geliefd maakt.
zomerse wijnen 2019
dierendag

2 recensies voor Silver Moki Sauvignon Blanc 2018

 1. Beoordeelt met:
  4.0

  Ik heb hem vandaag gehad in een eetgelegenheid, vond hem lekker! Beetje bloemige, fruitige smaak. Niet zwaar en niet zo droog. Terwijl ik dat normaal ook wel erg kan waarderen. Deze ruikt al uitnodigend voordat je de eerste slok neemt

 2. Beoordeelt met:
  5.0

  Heerlijk fris smaak en geurende wijn.. echt een toppertje

Een recensie toevoegen