wijnpakket_rock_n_rolle

56,50 p.st.

  • Persoonlijk advies van de Wijnbroeders
  • Gratis levering vanaf €50 altijd gratis levering vanaf €50
  • Veilig betalen met o.a. IDEAL

Rock ’n Rolle Wijnpakket

Frankrijk

Omschrijving Rock ’n Rolle Wijnpakket

Rock ‘n Rolle wijnen zijn beestachtige combinaties van muziek, kunst en wijnexpertise. In totaal zijn er nu vier verschillende Rock ’n Rolle wijnen op de markt gebracht die internationaal al veel bekendheid genieten. Geniet van alle vier de bijzondere wijnen met een uniek karakter.

Rock ’n Rolle Blanc Classic is een blend van verschillende rolle druiven van wijngaarden met oude druivenstokken uit Zuid-Frankrijk. De Blanc Classic is fris, sappig en heeft een enorme doordrinkbaarheid factor!

Rock ’n Rolle Rose Baby is een rosé die speelt met elegantie en finesse. Deze rockende rosé biedt aantrekkelijke aroma’s van sinaasappelschilletjes en subtiele tonen van rijpe perzik en gekonfijte rode grapefruit.

Rock ’n Rolle Vermentino Star heeft verfrissende zuurtjes met subtiele tonen van rode grapefruit zorgt voor een vol sappige afdronk die lang voortduurt. De Rock ’n Rolle Star is breder inzetbaar als het gaat om het combineren van wijn en spijs.

Rock ’n Rolle Rebel is een rebelse rode wijn en het eigenwijze broertje in de Rock ’n Rolle familie. Aroma’s van rijpe kersen, rode bessen en een subtiele hint van koffie en cacao.

De wijn met muziek en kunst

Vier vrienden uit vier verschillende werelden hadden een gezamenlijke droom om wijn te maken. Het eindresultaat zijn mooie eigenwijze wijnen waarvan je elke druppel op wilt drinken (don’t spill this wine!). Kunstenaar Selwyn Senatori ontwierp met zijn liefde voor de wijn het etiket, DJ Gerard Ekdom ging los op een muziek playlist die je via het QR label kunt scannen met je smartphone.

De Rolle druif

De makers van de wijn omschrijven de Rolle druif als eigenwijs en als een malle jongen, vandaar dat zij gekozen hebben voor de naam Rock ’n Rolle. De Rolle druif is favoriet bij hen als het om wit gaat en zij willen de rest van de wereld hiervan overtuigen met hun heerlijke 4 wijnen. Het grote publiek is minder bekend met de Rolle druif, deze gaat nog wel eens schuil onder andere namen maar zij noemen hem gewoon Rolle, want dat bekt natuurlijk net even wat lekkerder.

 

Reviews

Er zijn nog geen recensies.

Plaats als eerste een recensie van “Rock ’n Rolle Wijnpakket”