wijnpakket_rock_n_rolle

56,61p.st. 50,95p.st.

  • Persoonlijk advies van de Wijnbroeders
  • Gratis levering vanaf €50 altijd gratis levering vanaf €50
  • Veilig betalen met o.a. IDEAL

Rock ’n Rolle 4 Wijnpakket

Frankrijk

Omschrijving Rock ’n Rolle 4 Wijnpakket

Rock ‘n Rolle wijnen zijn beestachtige combinaties van muziek, kunst en wijnexpertise. In totaal zijn er nu vier verschillende Rock ’n Rolle wijnen op de markt gebracht die internationaal al veel bekendheid genieten. Geniet van alle vier de bijzondere wijnen met een uniek karakter.

Rock ’n Rolle Blanc Classic – Pays d’Oc, Frankrijk

In deze heerlijke blend van sappige druifjes tref je mooie frisse zuren, terwijl de wijn soepel en toegankelijk is met een klein “crispy” bittertje van de Rolle druif en aroma’s van rijpe perziken, wilde bloemen en een drupje honing.

Rock ’n Rolle Vermentino Star – Pays d’Oc, Frankrijk

De Rock ’n Rolle Star heeft fijne verfrissende zuurtjes met kenmerkende subtiele tonen van rode grapefruit, dit zorgt voor een vol sappige afdronk die minutenlang voortduurt. Heerlijk in combinatie met carpaccio van coquilles, brochettes, gerookte forel of antipasti.

Rock ’n Rolle Rosé Baby – Pays d’Oc, Frankrijk

Deze heerlijk Baby rosé-wijn biedt aantrekkelijke aroma’s van sinaasappelschilletjes en subtiele tonen van rijpe perzik en gekonfijte rode grapefruit. De kleur is typisch “Saumon Gris” met een verlegen blosje op de wangen.

Rock ’n Rolle Rebel – Pays d’Oc, Frankrijk

Gemaakt van de extreem sappige Grenache, Syrah en Mourvèdre druiven die met alle zorg opgegroeid zijn rondom het Franse Middellandse Zeegebied. Rebels, maar ook zeker serieus met aroma’s van rijpe kersen, rode bessen en een subtiele hint van koffie en cacao.

De wijn met muziek en kunst

Vier vrienden uit vier verschillende werelden hadden een gezamenlijke droom om wijn te maken. Het eindresultaat zijn mooie eigenwijze wijnen waarvan je elke druppel op wilt drinken (don’t spill this wine!). Kunstenaar Selwyn Senatori ontwierp met zijn liefde voor de wijn het etiket, DJ Gerard Ekdom ging los op een muziek playlist die je via het QR label kunt scannen met je smartphone.

De Rolle druif

De makers van de wijn omschrijven de Rolle druif als eigenwijs en als een malle jongen, vandaar dat zij gekozen hebben voor de naam Rock ’n Rolle. De Rolle druif is favoriet bij hen als het om wit gaat en zij willen de rest van de wereld hiervan overtuigen met hun heerlijke 4 wijnen. Het grote publiek is minder bekend met de Rolle druif, deze gaat nog wel eens schuil onder andere namen maar zij noemen hem gewoon Rolle, want dat bekt natuurlijk net even wat lekkerder.

 

Reviews

Er zijn nog geen recensies.

Plaats als eerste een recensie van “Rock ’n Rolle 4 Wijnpakket”