Pierre Goulard De Marzella

30,65p.st. 22,65p.st.

  • Persoonlijk advies van de Wijnbroeders
  • Gratis levering vanaf €50 altijd gratis levering vanaf €50
  • Veilig betalen met o.a. IDEAL

Pierre Goulard Champagne de Marzella Brut Sublime

Frankrijk | Champagne

Omschrijving Pierre Goulard Champagne de Marzella Brut Sublime

Het is een Champagne met een unieke familiegeschiedenis op een uniek terroir. De Marzella was de naam van het land uit het dorp van de wijnmaker, in de tiende eeuw voordat deze Trigny werd genoemd. Een subtiele champagne met een kleur van gouden stro. De neus onthult aroma’s van gekonfijt fruit en mokka, een delicaat honingzoete smaak en een vleugje eik.

Het wijnhuis

Sinds drie generaties lang staat de champagne Pierre Goulard bekend om zijn excellentie en de fruitige smaak. Het is een champagne met een unieke familiegeschiedenis op een uniek terroir. Met passie en respect, exploiteert Pierre Goulard een wijngaard van 4 hectares in 5 dorpen van du Massif de Saint-Thierry en Monts de Reims. Het is een terroir van Chardonnay, Pinot Noir en natuurlijk Pinot Meunier, waarop hij met meesterschap een druivensoort ontwikkelde, die haar champagnes een sprankelend heerlijk fruitig en uniek karakter geeft.

Wijnstreek – Champagne

Het bekende wijngebied Champagne is het meest noordelijke wijngebied van Frankrijk. Omringt door prachtige heuvels, wijnranken die kaarsrecht naast elkaar staan. Alleen wijnen uit deze streek mogen de naam Champagne dragen. Nederland staat op de negende plaats als het gaat om de consumptie van Champagne. Het probleem dat is ontstaan is dat de vraag groter is dan het aanbod. Dat betekend dat de wijnboeren meer geld kunnen vragen waardoor de prijs verder zal stijgen. Om dit alles in bedwang te houden wordt de streek voor het eerst in de geschiedenis uitgebreid.

Reviews

Er zijn nog geen recensies.

Plaats als eerste een recensie van “Pierre Goulard Champagne de Marzella Brut Sublime”