Wijnpakket voor Papa’s

Op voorraad. Voor 11:00 besteld, morgen in huis!

Wilt u zichzelf of uw vader verassen met een heerlijk wijnpakket? Dan is dit Papa wijnpakket geschikt van maar liefst 4 flessen geschikt voor u! Samengesteld uit dé heerlijkste en meest bijzondere wijnen van Wijnbroeders, die elke papa lekker zal vinden. Het wijnpakket bevat de volgende vier topwijnen:


59,80

19 Crimes The Uprising

19 crimes is een reeks van top wijnen gebaseerd op de 19 misdrijven waarvoor men naar de gevangeniskolonie Australië gestuurd kon worden, waaronder: The Banished, 19 Crimes Red, Cabernet Sauvignon en Chard. "The Uprising" is hier een onderdeel van met een eerbetoon aan de Roemeense Rum-rebellie van 1808.

Rock 'n Rolle King Brut

Van hoge statuur, maar niet zonder zijn subtiliteit, deze genuanceerde en verfrissende bubbels worden in formatie opgeroepen in een meeslepende mix van Franse Chardonnay en Pinot noir-druiven. Deze Rockin 'King - Brut, gemaakt op de traditionele manier van Franse secundaire gisting, is een zinderende, sprankelende ervaring. De koning van de wijn is springlevend. All hail the King!

Mantel Sauvignon Blanc DO

Mantel Blanco Sauvignon Blanc heeft een stro gele kelur. In de neus intens rijp fruit aroma`s en  tropische noten. De smaak is fris, met veel fruit en fijne citrus. Op het eind een klein bittertje, met een prettige zuurgraad.