Les Tannes biologische  Cabernet Sauvignon en Merlot

10,99p.st. 8,75p.st.

  • Persoonlijk advies van de Wijnbroeders
  • Gratis levering vanaf €50 altijd gratis levering vanaf €50
  • Veilig betalen met o.a. IDEAL

Les Tannes Cabernet Sauvignon & Merlot Paul Mas 2014

Frankrijk | Languedoc

Omschrijving Les Tannes Cabernet Sauvignon & Merlot Paul Mas 2014

Les Tannes Cabernet Sauvignon & Merlot Paul Mas  heeft een diep granaat rode kleur en is hout gerijpt. Een subtiele geur van bosbessen, rode paprika en specerijen. Met in de smaak blauwe bessen en cassis, gevolgd door aroma`s van rode peper en specerijen. Les Tannes Cabernet Sauvignon & Merlot is een levendige wijn met zachte tannines en goede zuren. Heerlijk bij de barbecue, rund- en lamsvlees, stamppot, pasta gerechten, harde kazen en chocolade cake.

Geschiedenis

Les Domaines Paul Mas is een zeer actief wijnbedrijf in het diepe zuiden van Frankrijk. De geschiedenis van Les Domaines Paul Mas begint in 1892, wanneer Auguste Mas een 9 hectare wijngaard bewerkt in de Midsi. Zijn Raymond koopt in 1934 het Domaine de Montredon aan. Zijn twee zonen Paul en Maxime breiden dat in de jaren daarna langzaam uit naar 120 hectare. Tegenwoordig staat Jean-Claude Mas, zoon van Paul aan het hoofd van het bedrijf, dat inmiddels 170 hectare groot is.

Kwaliteit

Dynamiek en vooruitstrevendheid zijn de sleutelwoorden van dit wijnbedrijf, zonder overigens klassieke waarden uit het oog te verliezen. Voor alles geldt: kwaliteit. De wijngaard van 40 hectare is sinds 2009 biologisch gecertificeerd. De bodem is kalkrijk met kleine kiezels. De Cabernet Sauvignon aanplant is 12 tot 26 jaar oud en de Merlot 12 tot 31 jaar.

5% en 13%
Past goed bij lamsvlees

Reviews

Er zijn nog geen recensies.

Plaats als eerste een recensie van “Les Tannes Cabernet Sauvignon & Merlot Paul Mas 2014”