La Posta wijnpakket

Op voorraad, binnen 24 uur verzonden

Wijnbroeders heeft een heerlijk wijnpakket van het Argentijnse wijnhuis La Posta samengesteld, met maar liefst 5 verschillende La Posta wijnen. Het ideale wijnpakket om kennis te maken met deze wijnen, voor de echte wijnliefhebber.

Dit La Posta wijnpakket bevat de volgende 5 wijnen:


64,75 per fles

Pinot Noir La Posta 'Glorieta'

Krachtige Pinot Noir van het wijnhuis La Posta. Een heerlijk glas rode wijn, uitgebalanceerd, fruitig en een combinatie van bosbessen en aardbeien tevens ook elegant en zacht, met goede zuren, mooi getypeerd voor Pinot Noir. Heerlijke exclusieve wijn.

Malbec La Posta 'Pizzella'

Heerlijke Malbec van het wijnhuis La Posta, gemaakt in koele wijngaarden op een hoogte van 1100 meter, op 10 hectare wijngaard. Met de prioriteit voor de fruitige smaak zorgen zij voor een bijzondere en prachtige Malbec met een subtiele houtaroma! Krachtige en intense rode wijn.  

Malbec La Posta 'Paulucci'

Heerlijke pure en elegante Malbec van het wijnhuis La Posta, een ware fruitsensatie en mooi soepele afdronk. Krachtige Argentijnse rode wijn.

Malbec La Posta 'Fazzio'

De wijngaard van Malbec Fazzio heeft een ideale ligging op 1100 meter hoogte aan de tunas rivier waar irrigatiewater komt. Door deze hoge ligging is het een heerlijke intense Malbec in de La Posta reeks, vol van smaak!

Bonarda La Posta ‘Armando’

Deze Bonarda is afkomstig van een wijngaard die in 1963 aangeplant. Een perfecte verzorging en weinig irrigatie levert een Bonarda Armando op van hoge kwaliteit, een heerlijke soepele rode wijn die barst van de fruitsensatie van het wijnhuis La Posta!
Producent

La Posta

Land

Streek

Druif

, ,

Inhoud

6 flessen van 0,75 L

Kleur

Rood

Alcoholpercentage

,