Let op! Wegens grote drukte bij PostNL, kan het zijn dat uw bestelling vertraging oploopt. Onze excuses voor het ongemak.

Knallend 2022 in! Wijnpakket

Op voorraad, binnen 24 uur verzonden

Voor de jaarwisseling heeft u natuurlijk aan aantal wijnen nodig om het jaar af te sluiten en proostend het nieuwe jaar te beginnen. Wijnbroeders presenteert een 6-tal wijnen van zeer bekend tot nog onbekend onder de meeste wijndrinkers. In dit wijnpakket zitten de volgende zes topwijnen:


69,70

2 x Salentein Sparkling Cuvée Exceptionnelle Brut

Salentein Sparkling Cuvée Exceptionnelle Brut is een heerlijke elegante mousserende wijn van wererldklasse. Een echte aanrader!

2 x Scavi & Ray Prosecco Frizzante

De Scavi & Ray Prosecco Frizzante is een mousserende wijn, afkomstig uit de Italiaanse streek Veneto. De Glera druiven worden in hun beste rijpingstoestand geoogst voor optimale fruitigheid. Een zachte geur, veel frisheid en een lichte tinteling door een natuurlijke tweede vergisting.

2 x Melchione de Die Clairette de Die

Melchione de Die Clairette de Die is heerlijk fris met een lage alcoholpercentage van 7,5 %  en heeft een bloemig karakter. De wijn is licht zoet, heeft een romige mousse, delicate florale aroma's en een verfrissende smaak van witte druiven. Het kan worden gedronken op elk moment  van de dag.
Inhoud

6 flessen van 0,75 L