Errázuriz Wijnpakket

Op voorraad, binnen 24 uur verzonden

Dit Errázuriz wijnpakket is samengesteld voor de liefhebbers van de Errázuriz wijnen. Dit wijnpakket bestaat uit een selectie van onze beste Errázuriz wijnen. Daarnaast is het wijnpakket ook ideaal als proefpakket om zo kennis te kunnen maken met de Errázuriz wijnen. In het wijnpakket zitten de volgende zes topwijnen:

  • 1 fles Errázuriz Estate Pinot Noir
  • 1 fles Errázuriz Estate Chardonnay
  • 1 fles Errázuriz Estate Carmenère
  • 1 fles Errázuriz Estate Merlot
  • 1 fles Errázuriz Estate Cabernet Sauvignon
  • 1 fles Errázuriz Estate Sauvignon Blanc

68,70

Errázuriz Estate Pinot Noir

Errázuriz Estate Pinot Noir is een fruitige rode wijn afkomstig uit Chili. Deze wijn is fris en fruitig van smaak, is daarnaast ook sappig met zachte tannines en heeft een smaakvolle lange afdronk.

Errázuriz Estate Chardonnay

Errázuriz Estate Chardonnay is een heerlijke frisse en sappige Chileense Chardonnay. In de smaak tonen van tropisch fruit en witte bloemen. Een zeer smaakvolle wijn met een aangename lange afdronk.

Errázuriz Estate Carmenère

Errázuriz Estate Carmenère is een licht kruidige rode wijn afkomstig uit Chili. Een smaakvolle wijn met aroma's van rijp zwart fruit, vijgen, nootmuskaat en peper. Prachtig dieprood van kleur en een aangename lange afdronk.

Errázuriz Estate Merlot

Errázuriz Estate Merlot is een zachte, maar toch ook stevige Chileense rode wijn met een complexe smaakbeleving. In de smaak aroma's van rood fruit, chocolade, balsamico en lichte kruiden. Een mooie zachte structuur en een elegante lange afdronk.

Errázuriz Estate Cabernet Sauvignon

Errázuriz Estate Cabernet Sauvignon is een complexe rode wijn met een zeer plezierige afdronk. In de smaak tonen van rijp rood fruit, kruiden en tabak. Een perfecte begeleider van lam, rood vlees en eend.

Errázuriz Estate Sauvignon Blanc

Errázuriz Estate Sauvignon Blanc is een zeer fruitige witte wijn met een plezierige afdronk. Deze frisse wijn heeft aroma's van passievrucht, citrus en een mooie gebalanceerde zuurgraad. Perfecte begeleider van vis, kip en salades.
Land

Producent

Viña Errazuriz

Kleur

Rood, Wit

Druif

, , , , ,

Inhoud

6 flessen van 0,75 L