Champagne Carlin Brut

23,79 p.st.

  • Persoonlijk advies van de Wijnbroeders
  • Gratis levering vanaf €50 altijd gratis levering vanaf €50
  • Veilig betalen met o.a. IDEAL

Champagne Carlin Brut

Frankrijk | Champagne

Omschrijving Champagne Carlin Brut

Champagne Carlin Brut is een mooie, volle champagne en door het gebruik van druiven van drie oogstjaren is er ook een zekere complexiteit te proeven. De kleur is mooi diepgoud met bubbels die het hele glas vullen. Aroma’s van toast en peer is duidelijk. De fruitige smaken van peer, en perzik overheersen met een hint naar toast, frambozen en pecan noten. Al met al een heerlijke champagne die voor veel gelegenheden ingezet kan worden!

Champagnehuis Cattier

De champagnes van Carlin zijn afkomstig van het champagnehuis Cattier. Zoals zoveel champagnehuizen is Cattier een familiebedrijf en deze familie bezit wijngaarden sinds 1763. Echter, pas sinds 1918 is de familie Cattier begonnen met het ontwikkelen van zijn eigen champagnes. Het huis nam een spurt toen zij in 1951 het perceel van Clos du Moulin overnam, één van de oudste prestige champagnemerken in Frankrijk. De kelders van Cattier zijn de diepste kelders in Champagne, waardoor de champagnes rijpen in een constant koele omgeving.

 

5% en 12%
Past goed bij aperitief

1 recensie voor Champagne Carlin Brut

  1. Beoordeelt met:
    4.0
    (geverifieerde eigenaar)

    Een heerlijke droog champagne, perfect voor alle speciale gelegenheden. Vol van smaak en compleet met een glas vol fijne bubbels!

Een recensie toevoegen