Armand_Brignac_Champagne_Rose_185x600

369,95 p.st.

  • Persoonlijk advies van de Wijnbroeders
  • Gratis levering vanaf €50 altijd gratis levering vanaf €50
  • Veilig betalen met o.a. IDEAL

Armand De Brignac Champagne Rosé

Frankrijk | Champagne

Omschrijving Armand De Brignac Champagne Rosé

Een mooie zalmkleurige wijn met frisse aroma’s van aardbei en zwarte bessen. Een rijk bouquet met hinten van rood fruit, opgevolgd door lichte tonen van toast bij de afdronk. De Armand de Brignac Rosé is gebotteld in een schitterend mooie fles met een rosé gouden kleur en is omhuld door de bijpassende verpakking die met fluweel bekleed is en afgewerkt met rosé goud. 

Een goede combinatie met tonijn, paté en lichte rood vlees gerechten zoals carpaccio. Ook goed te combineren met sushi gerechten en sashimi.

Champagnehuis Cattier

Armand de Brignac is de luxueuze Champagne van het bekroonde Franse champagnehuis Cattier uit Chigny-les-Roses. De Champagne werd onlangs met 98 uit 100 punten uitgeroepen tot ’s werelds beste Champagne in een blindproeverij van 1000 verschillende champagnemerken. Ook wereldberoemde wijncritici als José Penin, Jancis Robinson en Robert Parker gaven Armand de Brignac lovende recensies. De Armand de Brignac Champagne wordt middels een traditionele handmatige en arbeidsintensieve methode gebotteld in gelimiteerde oplages. Dit werk wordt door slechts acht vaste arbeidskrachten uitgevoerd, onder toeziend oog van vader Jean-Jacques Cattier en diens zoon oenoloog Alexandre.

Reviews

Er zijn nog geen recensies.

Plaats als eerste een recensie van “Armand De Brignac Champagne Rosé”