armand-site

275,00 p.st.

  • Persoonlijk advies van de Wijnbroeders
  • Gratis levering vanaf €50 altijd gratis levering vanaf €50
  • Veilig betalen met o.a. IDEAL

Armand De Brignac Champagne Brut Gold

Frankrijk | Champagne

Omschrijving Armand De Brignac Champagne Brut Gold

Complex en krachtig met lichte florale hinten, een fruitig karakter en subtiele brioche accenten. Heerlijke diepe structuur, romig en een lange afdronk. Armand De Brignac Champagne Brut Gold is een complexe mousserende wijn met een duidelijke signatuur.

Ideaal als aperitief en een goede combinatie met wit vlees, visgerechten zoals zalm en tarbot, maar ook met sushi gerechten en oesters.

Champagnehuis Cattier

Armand de Brignac is de luxueuze Champagne van het bekroonde Franse champagnehuis Cattier uit Chigny-les-Roses. De Champagne werd onlangs met 98 uit 100 punten uitgeroepen tot ’s werelds beste Champagne in een blindproeverij van 1000 verschillende champagnemerken. Ook wereldberoemde wijncritici als José Penin, Jancis Robinson en Robert Parker gaven Armand de Brignac lovende recensies. De Armand de Brignac Champagne wordt middels een traditionele handmatige en arbeidsintensieve methode gebotteld in gelimiteerde oplages. Dit werk wordt door slechts acht vaste arbeidskrachten uitgevoerd, onder toeziend oog van vader Jean-Jacques Cattier en diens zoon oenoloog Alexandre.

Reviews

Er zijn nog geen recensies.

Plaats als eerste een recensie van “Armand De Brignac Champagne Brut Gold”