aaldering_cabernet_sauvignon_merlot_185x600

19,94 p.st.

  • Persoonlijk advies van de Wijnbroeders
  • Gratis levering vanaf €50 altijd gratis levering vanaf €50
  • Veilig betalen met o.a. IDEAL

Aaldering Cabernet Sauvignon Merlot 2015

Zuid-Afrika | Stellenbosch

Aaldering heeft met deze wijn een goede reputatie opgebouwd in verschillende toprestaurants met 1, 2 of 3 Michelinsterren

Omschrijving Aaldering Cabernet Sauvignon Merlot 2015

Een grote wijn met een verfijnde smaak. Rijk aan aroma’s van zwarte bessen, zoethout en cassis. Structuur van rijpe tannines zoals je van deze harmonieuze Bordeaux blend zou verwachten. 60% Cabernet Sauvignon – 40% Merlot.

Je kunt rekenen op gelaagde en elegante wijn met een mooie structuur, die ook door de gastronomie op waarde worden geschat. Deze wijn kun je goed combineren met Rib-eye, lamsvlees, groene paprika, gegrilde groenten, voeding met mediterraanse kruiden en munt.

Aaldering Vineyards & Wines

Aaldering Vineyards & Wines – Luxury Lodges is een 24 hectare groot wijnlandgoed van het Nederlandse ondernemers echtpaar Marianne en Fons Aaldering. In Devon Valley, in het Zuid-Afrikaanse Stellenbosch, verbouwen zij vol trots en op duurzame wijze druiven waarvan bijzondere wijnen worden gemaakt. Door precisie wijnbouw en het gebruik van satellietbeelden, natuurlijke hulmiddelen, een geavanceerd solar systeem en respect voor de omgeving, streeft Aaldering ernaar absolute topwijnen te produceren, specifiek voor het terroir van de Aaldering Estate.

 

Reviews

Er zijn nog geen recensies.

Plaats als eerste een recensie van “Aaldering Cabernet Sauvignon Merlot 2015”