Betalen bij Wijnbroeders is altijd veilig in een beveiligde HTTPS omgeving. Je kunt betalen op de volgende manieren:


iDEAL

Met iDEAL kun je direct bij het plaatsen van jouw bestelling de betaling voltooien bij jouw eigen bank. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Bovendien is rekenen wij geen verzendkosten bij betaling met iDEAL. Veilig online betalen met iDEAL!

Creditcard (Visa, MasterCard en American Express)

Je kunt jouw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren. Wij zorgen samen met jouw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Vanaf het moment van bestellen vindt er een reservering op jouw creditcard plaats. Jouw creditcard wordt vervolgens belast op het moment dat een artikel is verzonden. Wij accepteren Master Card, Visa en American Express.


Betalen met PayPal

Betaal eenvoudig via PayPal. Een PayPal-rekening kun je gebruiken als digitale portemonnee. Een veilige en handige plek waar je jouw betaalmethodes kunt bewaren en eenvoudig kunt gebruiken. Het enige wat je nodig hebt is jouw e-mailadres en PayPal-wachtwoord. Op de website van Paypal kun je meer informatie vinden over betalen via PayPal.

Betalen via PayPal doet jeals volgt

  1. Volg alle stappen in de winkelwagen
  2. Kies bij de stap ‘betaalwijze’ voor PayPal.
  3. Je wordt doorgestuurd naar de website van PayPal.
  4. Log in met jouw PayPal account.
  5. Bevestig de betaling.

Bancontact/Mister Cash

Met Bancontact/Mister Cash kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw aankoop bij ons betalen. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Je kunt direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Bezorgen is bij ons voordelig!

Betalingen met Bancontact/Mister Cash gebeurt aan de hand van het nummer en de vervaldatum van de kaart (net zoals bij een creditcard). Hierbij gebruiken tegelijkertijd het veiligheidssysteem van webbanking (internetbankieren). De eerste fase verloopt zoals bij een creditcard: gegevens en kaartnummer intikken (dat nummer staat op de laatste generatie kaarten). In een tweede fase moet de kaarthouder zich in een beveiligd scherm van zijn eigen bank identificeren, zoals dat ook bij internetbankieren gebeurt.